CM de minek?
2008. április 24. írta: városjáró

CM de minek?

CM Anno...

Magamat, mint hobby-kerékpárost, a CM 80ezres(?) tömegében tudva elmodhatom, hogy a barátaimmal való felelősségmentes tekerésen kívül az égvilágon semmi sem motivált a részvételben. Találkoztam ugyan rég nem látott ismerősökkel, és megedzhettem újra a vádlijaimat is, de a magasztosan nagy(nak vélt) CM feeling már rég nem érintett meg. Persze mikor is volt olyan utoljára igazán? Szerintem az első rendezvények idején...

Büszkén említik netes cikkekben, hogy a Parlament előtt elhaladó tömeg nem kezdett politikai skandálásba, és hogy az milyen szép dolog. Nos, én ezt épp fordítva látom. Azzal ugyanis, hogy ikszezer emberke bárgyú arccal végigteker a városvezetők által ideiglenesen nekik biztosított szakaszokon, semmi az égvilágon nem változik - azon kívül, hogy egy óriási élő kipipálásban vesznek részt vele. Azzal, hogy Kovács II. Béla és neje neadjisten együtt teker Demszkyvel, Kókával, vagy mikor melyik - emberként pózoló, ámde mégsem az - politikussal, megintcsak nem változik semmi. Igéretek és fogadkozások hangzanak maximum el, s közben a legelemibb fejlesztéseket / felújításokat / ésszerűsítéseket sem végzik el az igérgetők.

80.000 ide - 80.000 oda

A bejegyzés trackback címe:

https://varosjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr79439671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hbp. · http://hbp.tar.hu 2008.05.06. 13:41:04

az kellene, mint a brezsnyev idejében, úgyis aziránt van nosztalgia.
túl sok ilyen civil megmozdulás.
utálom a biciglisiket, felük ugyanolyan csótány, mint az autósok, sose csöngetnek, azt hiszik, övék a világ.
Hogy is mondták Bocskorék? Elgázosítani őket.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.05.06. 20:50:08

Hali!
A hobbistáknak jobban meg lehet bpocsájtani, ha bénábbak. De a legtöbb napi szintű bringás valóban furcsa egy állatfaj. Engem a járdát elfoglaló vad kerekezők dűhítenek. Lassan ott tratok, hogy lekenek nekik egyet, ha a gyalogutam keresztezik.
süti beállítások módosítása